Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelentenek az Ecstasyn...

Mit jelentenek az Ecstasyn lévő minták?

Figyelt kérdés

Mit jelen

Tények a különböző minták a tablettán, mint pl a mosolygós fej... Milyen hatásai vannak?

2015. jan. 31. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Manapság saccra szerintem az ecstasy-ként árult tabletták kevesebb mint 30%-a tartalmaz mdma-t. A különböző minták lényegében csak a megkülönböztetés miatt vannak rajta. Az MDMA tartalmú eki hatása: empátia, szeretet, közelség érzése másokhoz, stimuláció, enyhe beszédkényszer (annyira nem erős mint pl. amfetamin hatása alatt). Hatása alatt rágáskényszer, bruxizmus(fogcsikorgatás), érszűkület és hamis érzelmi kapcsolatok alakulhatnak ki. Hosszútávon egyrészt elveszti a varázsát, másrészt Parkinson kórt okozHAT! Ennek ellenére évente 3-4 alkalommal én is szoktam ekizni. Ha használod csak megbízható forrásból szerezz, és ajánlom hogy nézz utána a daath.hu nevű oldalon a bogyó tartalmanak

Üdv: D

2015. febr. 1. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos az mdma inkább csak olyan 5-10%-ban lehet jelen inkább. Amúgy tényleg szimplán csak meg különböztetés.
2015. febr. 1. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2015. febr. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!