Nem rég voltunk az osztállyal ilyen eü.napon és ez lett az eredményem.Tavaly 152cm voltam és 48kg.A hízást még megértem,de valahogy ez nem stimmel,mert lapos a hasam és nem vagyok tömzsi.A magasságot végképp nem,mert itthon 153-154cm-eket mérek magamnak és tavaly 152 voltam.Létezik ilyen vagy csak rosszul mértek?Lehet én is rosszul méretkezem itthon.És a súllyal mi van?Lehet,hogy nehézcsontozatú vagyok?Mert nagyob sok tejterméket eszem és kb. minden héten 1 liter tejet iszom.Vagy szerintetek ilyennek lenni megfelelő?
Az egy centi bármiből adódhat. Reggel, felkelés után pl. a gerinc az éjjeli fekvő helyzetből adódóan kinyújtózott, és ilyenkor pár centivel magasabb az ember, estére "összetorlódik" kicsit a gerinc, erősebb a hajlata és alacsonyabbak vagyunk. Hízás nélkül is lehetsz súlyosabb pár kilóval, azóta talán melled nőtt, vastagabbak a csontjaid stb.
2015. jan. 31. 14:26
2/8 anonim válasza:
szerintem a csontjaid,izmaid erősek.
Ha nem vagy zsíros kivülröl,akkor nincs gond
2015. jan. 31. 14:32
3/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, mert az iskolákban általában dilettáns beteg emberek dolgoznak elavult módszerekkel, akik mérni sem tudnak. Engem egyszer 4 centivel alacsonyabbnak írtak be. Gondoltam magamban: WTF? Legtöbbször pedig olyan hülyeségeket mondtak a vérnyomásomról meg a szememről (kontaktlencsét hordok), hogy a hajam az égnek állt. Ha otthon van egy minőségi szobamérleged, akkor az lesz a korrekt érték. A súly miatt addig ne aggódj, amíg nem nézel ki hordónak.
2015. jan. 31. 14:34
4/8 anonim válasza:
A súllyal semmi gond. Az normális.
Én tavalyelőtt 152 voltam 45 kg-vel, tavaly 150 szintén 45 kg-vel, és most 151 vagyok 45 kg-vel. Nem tudom én se mink ezek a változások, de még mindketten nőlhetünk :)
13/L
2015. jan. 31. 14:36
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még azt szeretném kérdezni,hogy mitől erősek a csontjaim? A sok tejtől?Merthogy izmom az tuti nincs!xD
2015. jan. 31. 14:37
6/8 anonim válasza:
Ja és tapasztalatból mondom, hogy a reggeli felkelés utáni magasságnövekedés max 1,5 cm, szóval ennél nagyobb differencia már mérési hibának számít. 21/F
2015. jan. 31. 14:38
7/8 anonim válasza:
A csontjaid elsősorban genetikai adottság miatt lehet erős/gyenge, a bolti tej nem valószínű, hogy hozzájárul ehhez, mert azokban gyakorlatilag nincs kalcium, ezért kell más úton bevinni a szervezetbe.
2015. jan. 31. 14:40
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Egyébként nekünk sincs olyan magasságmérő.Ilyen fából készült valamin méregetem magam,amire apu írta rá a számokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!