Van kockázata egy altatásnak?
Műteni fognak nem sokára, és jobban félek szinte magától az altatástól, mint az egész dologtól.
Attól tartok, hogy nem ébredek fel, vagy nagyon rossz pánik érzésem lesz mikor alszom el, vagy az altatás alatt fel kelek vagy rosszul leszek és esetleg tragikus vége is lesz.
Mennyi az esély rá, hogy bajom lesz közben?
(Amúgy nem különösebben komoly műtétről van szó mint pl szív vagy agyműtét vagy hasonlók)
21L

Van, engem az egész orvosi kar arról győzködött, hogy ne kérjek altatást.:)
Az aneszteziológus még a műtétről is le akart beszélni emiatt.:)

Valószínűleg semmi bajod nem lesz
Kár, h nem írtad, mit fognak műteni

Ha lehet, akkor inkább a helyi érztéstelenítést
kérd

Most milyen altatás lenne?
Gépi ?

Nekem 3 hete vettek ki, 22 eves vagyok,en nem kertem az altatast es nagyon jol dontottem. :) fekudt mellettem egy no, ot altattak es szegeny rengeteget hanyt utana meg 2 nappal kesobb is nagyon kába volt. Mindenkinek a saját döntése, de ha mar altatnak,akkor ne aggodj az altatas miatt, azzal tuti nem lesz gond, inkabb akkor lesz rossz, amikor felebredsz.
Ha van meg kerdesed, irj nyugodtan privit, segitek barmiben, meg frissek bennem az elmenyek. :D
22N
lézeresnél kell altatás
és elvileg náluk nem szoktak hányni, de hát eléggé félek.
Oké írok, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!