Mi történhet, ha valaki bevett 2 cataflamot éhgyonorra?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 22:44
1/4 anonim válasza:
A cataflam nagyon erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, az ilyen gyógyszerekkel jobb vigyázni! Olvasd el a betegtájékoztatót, túladagolás esetén mi jelentkezhet, de bízz benne hogy komolyabb baj nem lesz tőle. Bármilyen tünet esetén orvos! De az nem én vagyok. Mire vettél be kettőt, ha szabad érdeklődni? Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
1, nagyon megfájdul tőle a gyomrod, kimarja
2, totál kiüt és alszol 10 órát.
Egyél pár falat ételt, hogy legalább a gyomrod ne marja szét és igyàl meg 2 nagy pohàr vizet, hogy híguljon a cucc benned.
3/4 anonim válasza:
Ismerősöm nemrég halt bele a cataflamszedésbe, bár ő évekig szedte és kilyukadt a gyomra. Ha ilyenre is képes egy gyógyszer, én biztos ne kapkodnám egyáltalán. Mi történhet? Gondolom ennyitől semmi, de mindig megdöbbenek, hogy még az alhasi görcsre - görcsoldó helyett - is ezt szedik be (amire nem is való) :/
4/4 anonim válasza:
A gyomornak nagyon nem tesz jót... Ezenkívül pedig rendesen kiüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!