Phandaa kérdése:
Mandula mütét utánni furcsa sebek?
Figyelt kérdés
Hali mar 2 hete hogy kivettek a mandulamat es tegnaptol fura dolog van a mandula kezdetenel fent ha nyelek csip csikar szur:/ fogalma sincs miert / ha vez er hozza meg rosszab olyan mintha kilenne kezdve
Van egy képem de csak eros idegzetueknek ajanlom aki mar volt hasonlo (mandulamutet eseten) be van karikazva eggyik oldalt jo masik nem :/. Mikor kezd el levalni a feher var es mit tegyek h levaljon ? A mansulam extra nagy volt 2x3cm
2015. jan. 27. 20:47
1/3 anonim válasza:
A varrat elszivodik mert felszivodo varrattal csinálják
a fájdalomra adtak gyogyszert gondolom.
2/3 A kérdező kommentje:
Adtak de arra nemnagyon segít
Itt a képp h mirol beszelek mas modja nincs ra ? Flectort adtak ra amugy
2015. jan. 27. 21:21
3/3 szamo77db válasza:
32 évesen vették ki a mandulámat. Helyi érzéstelenítésben történt, semmit nem éreztem belőle. Semmilyen varrat nem került a sebbe. Az erősebben vérző ereket elégették, ebből sem éreztem semmit. Nem tudom, hogyan táplálkozol. Nem szabad érdes ételt (rántott hús) enni, én 1 hétig főtt szafaládén és krumplipürén éltem. Nem szabad rostos üdítőket inni, mert a növényi rostok felakadhatnak a sebárokban és úgy begyullad az egész, mint a pinty! Elég csúnya a torkod, én a lehető leghamarabb felkeresném az orvost, aki műtött és elmondanám a panaszt, kontrollt kérnék tőle. Így lenne a legjobb, ha látná ő is. Biztos segít az orvos. Ne hanyagold el ezt az egészet, mert csúnya vége lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!