Ma este arra keltem fel hogy nagyon szédülök. Nem fájt semmim és nem éreztem semmi rosszullétet sem, csak forgott velem a szoba. Köze lehet ennek ahhoz hogy tegnap megerőltettem magam?
Szia!
Okozhatja, de inkább az, hogy nincs elég vitamin a szervezetedbe. Az edzés folyamatosan "elhasználja" a szervezetedben a vitaminokat. Én azt javaslom, főleg, hogy itt a tél, hideg van stb. , hogy naponta 1x, tegyél egy lassú sétát valahol a természethez közel. Egy közeli parkban, vagy ilyesmi. Vérkeringést rendbe rakja. Mind-e mellé, lehet kapni ilyen vitaminos pezsgőtablettákat, abból szerezz be. Abból a pezsgőtablettából napi 1-et vegyél be, edzés után egy olyan fél órával. Sok vizet igyál, bár nem tudom, a napi 2 litert tartod-e, ami hivatalosan az egészséges, de annyi kell, hogy tisztítsa a szervezeted. Utolsóként, javaslom, hogy aludj többet, öltözz melegebben, teázz reggelente ha úgy érzed, hogy belefér, és szellőztess otthon sokat! :)
- Remélem tudtam segíteni, és beválik!
Igazítsd az étrendedhez ezeket, és ne feledd, Ha összhangban belül, összhang lesz kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!