Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a kávébeöntés, és mire jó?

Mi a kávébeöntés, és mire jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
Amikor a csészét a számhoz emelem és kortyonként beöntöm a számba. Nekem ébresztő funkciója van reggelente.
2010. febr. 8. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Mármint a kávét öntöm be a számba, a csészét azért nem.
2010. febr. 8. 13:38
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Első válaszolónál a pont! :D

Na jó, erről még én sem hallottam, de kíváncsi vagyok a válaszokra.

2010. febr. 8. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Szimpla beöntés amit a korházakban is adnak csak másmilyet.A fenekedbe dugnak egy csövet bemegy a kávé majd később a wc.-n kiadod.Tisztítókúrákhoz használják.
2010. febr. 8. 13:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Viccen kívül:

[link]

2010. febr. 8. 13:45
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Ez a doktor hülye doktor.
2010. febr. 8. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
GOOOOOOGLE!!!
2010. febr. 8. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

te jó ég, remélem, nem az, amire gondolok!

kávét a s.eggbe? húú, bakker! :D

2010. febr. 8. 14:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vicc 14.14.Komolyan!Volt egy reality sorozat összeszedtek egy csomó különféle érdekes betegségekkel küszködő embert angliában, és elvitték őket két hétre már egy spanyol gyógyszállóba és napi szinten nyomon követték a kezelésüket pl. talpmasszázs, beszélgetés pszichológusokkal táplálkozás megváltoztatása, sport és persze egy komoly többnapos tisztítókúra.Na ott aztán volt beöntés még fokhagymás is a bélférgek ellen ez nem vicc még azt is megmutatták hogy milyen méteres bélsár jött ki ami a hosszú bélcsatornákra lerakódott sok éveken át.A beöntés után ha wc-re mentek egy szűrőt raktak a kagylóba hogy az orvosok szemügyre vehessék a végeredményt és diagnózist állítsanak fel.Gyomorforgató és undorító volt de hát a köjálnál is vannak akik mások "cuccait" elemezgetik.Jó kis meló lehet.
2010. febr. 8. 14:51
 10/16 anonim ***** válasza:

nem semmi! :D

kösz az infót! még lehet, hogy nekem is jót tenne! :)

2010. febr. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!