Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális az hogy ilyen a térdem?

Normális az hogy ilyen a térdem?

Figyelt kérdés
kidudorodik a lábam többi részéhez képes.és nem tudom mi tartja de szabadon tudom nyomkodni benyomni és jobbra balra tologatni a csontot.nem fáj de ijesztő.direkt megnéztem pár családtagomét is nekik nem ilyen.szóval ez most mi?
2015. jan. 23. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy vizcsomo van ott. Ha az,akkor azt leszivják a korhazban.
2015. jan. 23. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha ottmarad az baj?mivel ez konkrét egészségügyi panaszt nem okoz és a tűkért és egyéb szúró eszközökért sem rajongok amivel gondolom kiszednék így inkább hagynám ha csak ennyi.
2015. jan. 23. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi nem tudhatjuk, hogy csak ennyi-e. Lehet gyulladása, vagy a víz is felgyűlhet azért, mert sérült az ízület.

nekem szívtak már le vizet a térdemből, idült ízületi gyulladás volt az ok. Nem volt vele különösebb panaszom, csak látszott, hogy duzzadt. Kb 2 perc volt leszívni, semmit nem éreztem, és azonnal éreztem a jobbulást benne. Plusz a doki mondta, hogy ha a víz nem tiszta, akkor további kezelések kellenek, de szerencsére tiszta volt.

Szóval ha víz is, akkor se játék ez.

Mutasd meg egy dokinak, mert itt mindenki csak találgat, és ne nyugtatgasd a lelkiismeretedet idegenek távdiagnózisával.

2015. jan. 23. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:

de ha leszedik újra termelődik nem?hiszen msot is ott van és valahogy odakellett kerülnie.

tudom nehéz eset vagyok de rettegek a tűktől.

2015. jan. 23. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem termelődik újra, ha megszüntetik a kiváltó okot. Nekem pl gyógyszert kellett szednem egy hétig, sose lett vizes a térdem többet. Ne fossál ennyire. Mi lesz, ha egyszer komoly bajod lesz?
2015. jan. 23. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen radikális kezelés kell. Tessék elmenni a reumatológiára!
2015. jan. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!