Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg túlsúlyos lennék?

Tényleg túlsúlyos lennék?

Figyelt kérdés

Bármely testtömegindexbe beírom az adataimat azt írja túlsúlyos vagyok.Pedig nem vagyok nagyon hájas.Úszok és izmosabb alkat vagyok.Hosszúak és izmosak a karjaim és a lábaim is.Nagy vállaim vannak,és a csípőm szélessége meg sem közelíti a vállaimét.Ha leülök valahova akkor látszik 1 hurka a hasamnál.Most tényleg túlsúlyos volnék?

180cm

80 kg

16/f

2015. jan. 22. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem vagy az
2015. jan. 22. 19:49
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Dagi..
2015. jan. 22. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem ,pont a jó a kg a magassághoz.
2015. jan. 22. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem!

Az úszás az pont ezt csinálja, az ember sokkal nehezebb lesz, miközben nem hízik. Ne aggódj!

A "hurka" még simán lehet a kamaszkori pocak maradéka, szerintem nagyon klassz srác lehetsz! (A hatalmas vállak és hosszú végtagok sok lánynál bejönnek... )

2015. jan. 22. 19:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 22. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Ezek a testtömegindexek semmire sem jók! Miért kéne ráhúzni minden emberre pár ember által kitalált gyökér sémát?? Minden embernek más a csontsűrűsége, az izomaránya...tehát komplett hül.yeség ebből kiindulni. A férjemnek a 175 centis magasságához 70 kilónak kellene lennie. Nos, ő 90 kilósan is hurkamentes! Egyszerűen azért,mert széles a válla és izmos. Nem kell ezekkel a kalkulátorokkal foglalkozni!
2015. jan. 22. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Te úgy mégis milyen bármely testtömegkalkulátort használsz? Mert rögtön az első ezt írja: "Az Ön testtömegindexe

24,69

Kategória: normál

Tisztelt Uram! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb férfinek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!"

2015. jan. 22. 19:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi mindenkinek.
2015. jan. 22. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Szívesen!
2015. jan. 22. 20:04
 10/14 A kérdező kommentje:
r3d4me neked csak azért köszönöm mert mást témában már segítségemre voltál :D
2015. jan. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!