Terdmutetkor szoktak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az erdekelne, hogy terdmutetkor szoktak-e adni beontest meg penisz katetert? Vagy ez fugg attol is hogy altatas vagy erzestelenitessel csinaljak? Lehet muteni kellessz a terdemet aztan ezeknek a dolgoknal peobaltam utana jarni es szerintem ez a ketto dolog nagyon megalazo es elegge kellemetlen meg fajdalmas eljaras.2015. jan. 20. 00:09
1/4 anonim válasza:
Nem. Beöntést ezer százalék, hogy nem kapsz, katétert csak akkor ha spinálban érzéstelenítenek és nem tudsz műtét után pisilni.
2/4 anonim válasza:
nekem kétszer is mütőték a térdem.
gerincbe érzéstelenítős módszerrel.
Se beöntést se katétert nem kaptam.
Minek is kéne?
Előtte elmész pisálni.
Mütét útán meg kb 1 óra múlva már elmúlik a bénító hatása, ugyhogy lehet nyomatni a kacsába a lét:-)
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy ha mondjuk altatnak, akkor hogyan. Mivel írtad, hogy még nem biztos a dolog, így feltételezem, hogy nem mélyaltatásban lesz részed. Engem nyáron így csináltak, nem volt semmi sem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Porclevállásom van, neten irtak 15-30 perces a mutet, bar en nagyon felek tole. Orvoshoz meg nem is voltam vissza, idom se volt ra. Lassan 3 eve szenvedek ezzel, most sikerult csak diagnosztizalni a dolgot. Felek hogy a mutet utan ne tudnam ugyan azt az eredmenyt produkalni mint most a kerekparozasban, ezert is felek vissza menni az orvoshoz, hogy most mi lessz igy, mert ha csokkent a teljesitmenyem talan nem is engednem hogy meg mutsek a terdem. Barki barmilyen tapasztalattal rendelkezik, erdekelne. Koszonom a mostani valaszokat
2015. jan. 20. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!