Mi lehet a gyomrommal mostanában?
Figyelt kérdés
Amióta lejártak az ünnepek és sofőrsuli miatt kondizni sem tudok járni(olyankor rengeteget eszem,főleg rízs,csirke),azóta érzem azt hogy nem kívánok semmit.Éhesnek persze érzem magam,de hiába van tele a konyha meleg étellel,egyszerűen nem kívánom,max muszájból tudnám megenni.Esténként sütök fagyasztott pizzát vagy hasonlót,de azt is csak azért eszem mert mást még annyira sem kívánok.Tömegben is veszítettem 1.5kg-t.Gőzöm nincs mi lehet velem,de nagyon frusztráló.2015. jan. 18. 19:23
1/1 anonim válasza:
Megcsömörlöttél a sok kajától. Én ilyenkor próbálok minél többet friss levegőn tartózkodni.Ha nagyon szükséges pedig étvágyhozó tablettákat is lehet kapni( a legjobb ha gyógynövényes) Nekem ez a tapasztalatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!