HA valaki olyan súlyos májbeteg hogy hetei vannak hátra az látható külsőleg?
Úgy értem van külső jele? vagy tud vele ugyanúgy mászkálni? HA mondjuk pár hete van hátra a mája miatt, hacsak ne kap újat, akkor az tud úgy kinézni mint egy egészséges ember?
plussz belső szervi leépülések...ezzel lehet még ugyanúgy élni? Nem lelkileg kérdezem, hanem úgy fizikailag, elképzelhető hogy így valaki ugyanúgy mászkáljon és élje az éltét?
"De itt minden frusztrált ember gyorsan lecsap dolgokra, ítélkezik, hurrog,"
Pl. mint te most, ugye?
Ne veszekedjetek kérlek...
Elhihetitek hogy nem arról van szó, hgoy annyira nem lenne jó barát hogy ne higgyek neki...
Csak mondták, és tudjátok utolsó reményként megpróbálok belekapaszkodni, hátha mégse annyira súlyos, hátha van remény...
Nem akartam végigkergetni a google találatainak oldalát mert félek olyasmiket találok amitől megint csak órákig zokogni fogok...
Csak mivel nem tűnik annyira súlyosnak, nem látszik rajta ilyen jel...arra gondoltam talán mégse annyira súlyos, talán csak kicsit rátesz ő is kétségbeesésében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!