Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szörnyen rosszul vagyok a...

Szörnyen rosszul vagyok a vérvételről való olvasás közben is, hogyan tudnék vérvételre menni?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Most is csak a neten olvastam róla, és rosszullét kerülgetett, muszáj volt a lábamat magasba rakni. Ha meg nagyobb nyílt vérzést látok megfagy bennem valahogy a vér. Mit tegyek?

2015. jan. 17. 21:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Volt már precedens ájulásra, és utána nehezen tértem magamhoz... Ez valami betegség lehet? Hogyan tudnám megvizsgáltatni magam vérvétel nélkül?
2015. jan. 17. 21:26
 2/5 anonim válasza:
100%

Nem, nincsen semmi bajod. Vannak akik egyszerűen nem bírják a vért.

Sajnos a vérvételt sehogyan sem tudod megúszni, sőt életed során még jópárszor kelleni fog. Egyébként az én tapasztalatom, hogy a nővérek mostanság olyan ügyesek, hogy nagyjából semmit nem érzel az egészből.

Nem amiatt leszel rosszul, hogy fél perc alatt levesznek tőled egy köpetnyi vért, hanem már előtte a váróban szétparáztatod magad. Minél tovább vársz, annál rosszabb, szóval próbálj minél hamarabb sorra kerülni! Amíg vársz, tereld másfelé a gondolataidat: vigyél könyvet, nyomkodd a telód, beszélgess, stb...

A művelet közben, ne nézz oda. Keress valamit a rendelőben is, ami másfelé terel. Nézd meg milyen cipője van a dokinak, olvass el minden írást, amit meglátsz... Ha jó segge van a nővérkének, nyert ügyed van.

Vigyél magaddal egy szelet csokit és utána told be az egészet!

Egyébként erre is igaz, hogy "ami nem öl meg, attól erősebb leszel". Minél többször csinálják, annál kevésbé fog téged meghatni.

2015. jan. 17. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szólj, hogy rosszul szoktál lenni, akkor számítanak rá, ha kell lefektetnek és úgy veszik le a vért, vagy utána tudsz még kicsit pihenni. Senkinek se jó, ha a folyosón elájulsz és betöröd a fejed vagy nekiesel egy üvegajtónak...
2015. jan. 17. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy remek tippem mindenkinek, aki nem bírja a vért: ne nézzetek oda. Minek hergelitek magatokat? A vérvétel előtt szólj, hogy rosszul leszel, hozzá vannak szokva. Mire észreveszed, hogy mit csinálnak veled, már készen is vagy.
2015. jan. 17. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!
2015. jan. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!