Mennyire károsak a fogamzásgátló tabletták?
Mindenféle tapasztalatra kíváncsi vagyok, bár már eldöntöttem, hogy nem fogok szedni, de azért érdekelnek az ezzel kapcsolatos élmények.
Sok ismerősömnél - barátnőmnél volt hízás vagy épp kóros fogyás, depresszió, fájó mell, pattanások és más mellékhatások. Vagy csak az én fogtam ki ezzel kapcsolatban ilyen tapasztalatokat?
ma már nem olyan károsak mint régen!
én már 14 éve szedek (közbe kétszer szültem)
nekem bevált. a bőrőm szép,hízni híztam de az nem a tabletta miatt volt..,a mellem még soha nem fájt.
én azt szeretem a legjobban benne hogy a mensim mindig szinte órára pontosan ugyanakkor jön meg(sőt el is tolhatom ha pont rosszkor jönne meg) és csak 3 napig tart.
Teljesen egyéni, hogy kire milyen hatással van. De nyilván ha minden második nő belehalna a szedésébe, akkor nem terjedtek volna el:D
A környezetemben volt példa mindenre:
- van, aki x éve probléma és mellékhatás nélkül szedi
- van olyan, akinek se szedés alatt, se utána nem volt problémája
- van olyan, akinek a szedés alatt nem volt gondja, de utána a korábban pontos ciklusa teljes káosz lett és nem esett teherbe
- van olyan, aki tüdőembóliát kapott
- van olyan, akinek a libidója csökkent, más gondja nem volt, utána gond nélkül teherbe esett
- van olyan, akinek jóindulatú daganat lett a mellében
Persze igazából nem is lehet szétválasztani, hogy mi az, ami a tabletta miatt volt, és mi az, ami csak a szedés után volt, de nem miatta.
Ha nem akarsz szedni, ne szedd, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!