Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anális szex után véres széklet...

Anális szex után véres széklet/wc papír, nagy a baj?

Figyelt kérdés

Még Sosem fordult elő, most kicsit keményebben csináltuk, picit fájt is. Most a székletem is véres volt, és a wc papír is. Nagy a baj? Nem fájt, csak vérzett.

21L

2015. jan. 15. 23:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha ez számít, élénk piros volt a vér.
2015. jan. 15. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megrepedt egy hajszálér. Nem nagy baj, de az anális szexet finoman kell csinálni, lassan és síkosítóval, mert ennél komolyabb sérülésed is lehet tőle. És egyébként jobb ha minél ritkábban csináljátok, azért az a lyuk nem erre való.

Ezt azért nézd meg:

[link]

2015. jan. 15. 23:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktuk gyakran, hála istennek. Most volt kb 4 hónap kihagyás, és azt hittem nem lesz para.
2015. jan. 15. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szoktuk gyakran, hála istennek."

Ha ennyire utálod akkor minek mész bele??

Vagy azt hiszed/reméled, hogy ha ezt is megengeded akkor nem hagy el soha?

2015. jan. 15. 23:46
 5/11 A kérdező kommentje:

XD

Nem. Hanem azért, mert vannak dolgok, amiket megtesz értem, és ez is valami, amivel örömet okozhatok neki. Amúgy ez nem a párkapcsolatok témakör:ad

2015. jan. 15. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép párkapcsolat, ha belemész olyanba, amit utálsz, csak azért hogy a kedvébe tegyél pfff.
2015. jan. 15. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pasi az, akinek élvezi a szexet úgy is, ha a másiknak fáj vagy nem akarja igazán? Én nem tudom elképzelni, hogy nekem kellemes vagy akár izgató legyen a szex olyan helyzetben, amit a barátnőm nem élvez maximálisan. Egyszerűen rossz érzés lenne, és szar alaknak tartanám magam. (Az is lennék.)
2015. jan. 16. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
jav: AKI élvezi...
2015. jan. 16. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, baj. Legfőképpen a hámsérülés és a fertőzésveszély miatt.

Az a pasi, aki ezt okozta, pedig önző és érzéketlen.

Aki szeret, az nem okoz fájdalmat. Kicsit se. Kellemetlenséget se. Valamiért "cserébe" se. Ez alap.

2015. jan. 16. 01:33
 10/11 Joe.38 ***** válasza:
Előfordul. Nem nagy a bak. Hajszál ér megrepedt. Hámsérülés. Kenegesd. Legközelebb előtte is.!
2015. jan. 16. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!