Nincs TBm, es multkor nem kellett fizetnem megsem egy kisebb dologert fogorvosnal. Ilyen van?
Figyelt kérdés
Csak mert meglepodtem, hogy ilyen lazan veszik. Miota nincs TBm, nem voltam meg dokinal, ezert fogalmam sincs hogy megy ez.2015. jan. 15. 09:22
1/9 anonim válasza:
Nem veszik lazán, a rendszer jelezte NAV felé, hogy nem fizeted, majd kijön a csodálatos késedelmi kamatos csekk ;)
3/9 A kérdező kommentje:
MIert jonne ki? Van egeszsegbiztositom, csak nem itthon. MI koze a NAVnak ehhez?
2015. jan. 15. 09:37
4/9 A kérdező kommentje:
Mar mirol jonne ki kesedelmi kamat?
2015. jan. 15. 09:37
5/9 anonim válasza:
Ezt be is jelentetted a NAV-nak? Hogy külföldön fizeted?
6/9 A kérdező kommentje:
Mar miert ne jelentettem volna be?
2015. jan. 15. 09:44
7/9 anonim válasza:
Szerinted én belelátok az agyadba, hogy mikor mit csináltál??????
8/9 A kérdező kommentje:
amugy felesleges bejelenteni is, a masik orszag nyilvantartasabol is vilagosan latszik, amihez az itthoni ugyintezonek is hozzaferese van ha megadod az ottani TB szamod, csak sokan nem tudjak, meg az ugyintezok sem, vagy kulonosen ok nem es mindenfele alhireket terjesztenek. Elvileg tok nem szabalyos elvarni a bejelentest. Olyan is volt, hogy be sem tudtam jelenteni, mert be akartak vonni a szemelyimet.Megis mire fel... Akkor neztem utana ennek, hogy a bejelentgetes meg kesedelmi kamattal ijesztgetes teljesen ellentetes a jogszabalyokkal.
2015. jan. 15. 09:49
9/9 A kérdező kommentje:
Eleve gyanusitgatassal es ijesztgetessel kezdtel, feltetelezve hogy TB csalo vagyok, szoval nem ertem a problemad :)
2015. jan. 15. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!