Káros-e a hajmosás?
Figyelt kérdés
Félhosszú hajjal hány naponta szabad mosni hajat? Eléggé zsírosodó. 2 nap után jó lenne, 3 nap után már elég gázul nézek ki. Mosás után van a lefolyóban valamennyi haj. Létezik, hogy annyit ki tudnék "mosni", hogy megritkulna a hajam?
Ffi
2015. jan. 14. 20:33
1/6 anonim válasza:
Akkor mosd amikor úgy érzed, hogy nagyon gáz. A hajmosás egyébként nem káros, és most akárki jöhet azzal, hogy azért zsírosodik az ember haja, mert sokat mossa. Elárulom, hogy ez hülyeség.
Ha azonban a vegyi része miatt félsz, akkor érdemes lenne gyógynövényes samponokat használnod, az segít a fejbőrnek, szép lesz a hajad és akár naponta is moshatod a szükséges. (Én pl ezt teszem :D)
2/6 anonim válasza:
Az tényleg hülyeség, hogy minél gyakrabban mosod annál gyorsabban zsírosodik. Nekem is gyorsan zsírosodik akármit csinálok pedig régebben egy héten csak egyszer volt megmosva és ugyanúgy zsíros volt a hajmosás után 2 nappal.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igazából én attól félek, hogy a sok hajmosás után megritkul a hajam.. :)
2015. jan. 14. 22:30
4/6 anonim válasza:
Vegyél Babé gyakori hajmosásra való sampont. A sportolók is ezt használják, a bőrgyógyászom mondta. :) Igaz kicsit drága.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet rossz, bár egy kicsit tényleg drága... :)
2015. jan. 14. 22:57
6/6 anonim válasza:
Természetesen nem káros. Persze lehet sallangokat mondani, de én semmit ne mvettem észre ebből. Nagyjából 8 éves korom óta minden nap hajat mosok. Minden nap volt úszás, később vizipóló edzésem, és utána mindig meg kell mosni. Most vagyok 22 éves, és ezt a szokásomat megtartottam, igaz, most már reggel művelem ezt. Félhosszú hajam van, és egy töredezett szálat is nagyítóval lehet csak találni. Nem hullik kórosan és semmi baja nincs, sőt, meglehetősen tetszetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!