Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészségügyi járulék 2015...

Egészségügyi járulék 2015 hova fizessem?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy valószínűleg 6930 lett január 1-től a járulék. Itt van már jan 14, de csekk köteget még mindig nem kaptam a NAV-tól. Gondoltam, hogy átutalom, nehogy véletlenül megszüntessék a biztosításom. Hova tehetem ezt meg?

2015. jan. 14. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 17-es nyomtatványon kérheted a kiutalását (feltéve, hogy 5 éven belül keletkezett a túlfizetésed), vagy átvezettetheted az eü.járulékra és akkor annyival kevesebbet kell befizetned.
2015. jan. 15. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Átvezettetni hogyan lehet?
2015. jan. 16. 01:19
 13/14 anonim ***** válasza:

A 17-es nyomtatványon.

A megfelelő rovatban megadod azt a számlát ahol a túlfizetésed van, az összeget amit át akarsz vezettetni, utána azt a számlát/számlákat ahova és azt az összeget, amennyit oda akarsz.

Fenn van a kitöltési útmutatója is a NAV honlapján.

2015. jan. 16. 07:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Gondolom ezt is ÁNYK-val vagy micsodával kell beküldeni, megoldom. :-)
2015. jan. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!