A hidegtől beteghettem meg vagy a borban van valami?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt délután szívtam egy kis bort apám hordójából a pincében és ittam kb egy dl.-t úgy hidegen szóval igazán nem sokat de nagyon hideg volt. aztán délután aludtam majd estefelé felkelve valami iszonyat torokfájásom lett, orrfolyás, fejem szétment, betakaróztam megsültem kitakaróztam fáztam, hát tegnap nem is mentem suliba, ma úgyahogy jobban lettem de még elég durva..én ilyen rosszul nem is tudom mikor voltam utoljára. az a kis hideg bor ilyet válthatott volna ki vagy más lehet a háttérben? előtte semmi jele nem volt ennek, olyan váratlanul jött csak erre tudok gondolni.2010. febr. 6. 14:36
1/2 anonim válasza:
A hideg bortól betegedtél meg! Na és a pince sem egy szauna!!! Jobbulást kívánok!
2/2 anonim válasza:
A szervezetben mindíg vannak baktériumok meg vírusok amik arra várnak hogy a szervezet legyengüljön és akkor támadnak.Ha lehűtöd magad valahol akkor a szervezet oda koncentrál energiát és a kórokozók tudnak támadni, itt is ez történt.Te a torkodat is lehűtötted meg a bőrödet is, kettős támadási lehetőséget adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!