Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek az állkapocs...

Mit tehetek az állkapocs fájdalom ellen?

Figyelt kérdés

Az egyik oldalon fájdalom van az állkapcsom izmában napok óta. Először azt hittem, hogy a bölcsességfogaim melletti íny fáj, aztán rájöttem, hogy harapáskor és rágáskor fáj, mert ha nagyobbra akarom nyitni, megfeszül az egész, de a fogaimhoz semmi köze.

Utánanéztem, mik a lehetséges okok, és több mint valószínű, hogy az egyoldalú rágás okozta ezt. A másik oldalon hiányzik a hatos alsó fogam, és emiatt állandóan a túloldalon rágok. Persze most a fájdalom miatt nem. De az a baj, a beszédet is nehezíti (és mivel diszpécser vagyok, muszáj dumálnom)

Ha nem múlik el több nap múltán is, hova forduljak először? Háziorvos? Milyen szakorvoshoz fog küldeni, és mit tudnak ezzel kezdeni?

2015. jan. 8. 22:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!