Mit tegyek ha gyomorpanaszaim vannak? A többi lent.
Figyelt kérdés
Az egész összeköthető lehet azzal,hogy tegnap este lefekvés előtt sok diót ettem?
Szóval.Reggel nagy kínok közt ürítettem,mindenhol szúró fájdalom járt át.Aztán jött a hasmenés és pajtása,a hányinger.A suliban még mindig erős volt az utóbbi,de mikor elmentem mosdóba,csinálni az előbbit,akkor már sokkal jobb lett.Azóta nincs hányingerem,max.esetleg egy nagyon kicsi kajáláskor és után.De a hasmenés megvan,ami mellé most gyomorfájás jött.Nem folytonos,de ha érzem akkor elég idegesítő és kellemetlen,meg persze fájdalmas is viszont nem elviselhetetlen vagy kínzó.Most épp nem fáj,de ide van készítve a No-Spa.Semmi különöset nem ettem,amitől ez lehetne.Mi lehet az ok és mit tehetnék?Amúgy most diétán vagyok.
2015. jan. 8. 20:06
1/2 anonim válasza:
Lehet ételtől is, de vírusos is, háziorvoshoz menj ha nem múlik, addig is diéta és sok folyadék.
2/2 anonim válasza:
Máskor is ettél már diót, magvakat ekkora mennyiségben? Lehet, hogy egyszerűen nem bírod, mindenkinél lehetnek irritáló ételek... egyél főtt krumplit, tudom, hogy vacak, és semmi íze, de én refluxos vagyok, ergo gyakran vannak gyomorgondjaim, és olyankor jót tesz... De előzőnek igaza van, ha nem lesz jobb, beszélj egy dokival!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!