Most már a balszerencse okozza a rákot?
Mindössze azt nem értem, hogy ez a véletlen,ez a balszerencse miért gyakoribb a világ fejlettebb részen?
Pl. Magyarországon
Miért gyakoribb ott ahol sokat esznek,ahol sok húst esznek,ahol sok az adalékanyag, a vegyszer a stressz,ahol szétesik a család, stb.
Sok állatot hormonkezelnek és ki tudja milyen tápszerekkel tömnek tele. Pl a csirkét is pár hét után már levágják (azt hiszem 6). Egy normális, háznál tartott csirke közel 1 év után kerül olyan állapotba, mint a tápozott 6 hetes csirke.
Miből gondolod, hogy amit megeszel, az jó? Fejletlenebb országokban nincsenek ilyen eljárások.
Nagyvárosban pedig rossz a levegő, tele van káros anyaggal, ami szintén nem kedvező az egészségre nézve, nem beszélve a sok idióta, büdös dohányosról, akiket nem is sajnálok.
Az idegesség és a stressz szintén rizikófaktor, legfőképp a bélrendszert érintő rosszindulatú betegségek esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!