Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Babát várok. Ez lenne a 8....

Babát várok. Ez lenne a 8. hét, de a tegnapi uh-vizsgálaton 2 héttel kisebbnek tűnt mint kellene. Miért lehet ez? Megmaradhat így a Baba? S E G Í T S E T E K, kérlek!

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta, menjek vissza 10 nap múlva, megismételjük az ultrahangot és akkor minden világos lesz. De mi minden?

Egyébként mindig is szabálytalanok voltak a ciklusaim. PCO-t is megállapított az orvos, duphaston és clostilbegyt segítségével estem teherbe.

2015. jan. 6. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Az ultrahang vizsgálat nem mindig mutat pontos eredményt. A képolkotó vizsgálatoknak sok tényezője van amik befolyásolhatják. Az RTG sem mindig sikerül, pl. gyerekek esetében a mocorgás stb, miatt. Ha nem sikerül ki értékelni, pár perc múltával megismétlik. Da az uh esetében ez nem így müködik.. Sokban függ attól hogy telt hassal, vagy üres hassal érkezek-e meg a vizsgálatra, és egyebek... Aki látott nőgyógyász, még az sem tudott tisztán választ adni erre! Küldök privátot is.
2015. jan. 6. 09:11
 2/7 A kérdező kommentje:
íköszi a választ és a privát üzenetet is. Természetesen mindjárt a legrosszabbra gondol az ember. Olvastam a magzati retardációról, és tisztára kiborultam. Az orvos csak annyit mondott, várunk a köv. UH-vizsgálatig és akkor megmondja, mi van. Jól és rosszul is elsülhet a dolog. De melyik a valószínűbb?
2015. jan. 6. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Pontosan tudod-e a teherbeesési idejét (pl. vezettél-e hőgörbét, csináltál-e ovutesztet, nézett-e az orvos UH-val a closty alatt)?

Ha csak menzesz alapján számolod a 8 hetet, nem pedig a teherbeesés alapján, akkor a rendszerelen menzesz miatt simán lehet ilyen különbség.

2015. jan. 6. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, ahogy írtad, csak az utolsó menzesz 1. napjából kifolyólag gondoljuk, hogy a 8. hétben járok. Az orvos is gondolom ezért mondta, hogy meg kell ismételnünk jövõ héten a hüvelyi UH-t, hiszen még az is lehet, hogy a 6. hétben járok, mert késõbb estem teherbe. Majd csak letelik ez az egy hét, és bizonyosságot szerzek. Addig is marad ez az õrjítõ kétely és reménykedés. Köszi a segítséget!!!
2015. jan. 6. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor még simán vagy remény, lehet, hogy később estél teherbe.
2015. jan. 6. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, remélem, így is lesz.
2015. jan. 6. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos elment... :(
2015. jan. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!