Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sokszor van olyan, hogy ha...

Sokszor van olyan, hogy ha eszek utána fáj a hasam, meg ha nem eszek akkor is. Ez mitől lehet? Nem tudom, hogy ezzel összefügg-e az, hogy nem nagyon tudok "nagy wc-zni"?

Figyelt kérdés
Emiatt nagyon sokszor rosszul vagyok az iskolában is, de nem tudok ellene tenni, pedig hogy most szünet volt minden rendben ment semmi panaszom nem volt, de hogy elkezdődött az iskola megint szarrul letem.

2015. jan. 5. 22:05
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne orvoshoz fordulnod.
2015. jan. 5. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kínos, de az mit jelent pontosan, hogy nem nagyon tudsz nagy wc-zni?

Életkor?

2015. jan. 6. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát hogy általában 2-3 napig vagy több ideig nem tudok wz-zni.

16 éves vagyok

2015. jan. 6. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Tehát 2-3 naponta van székleted? Ez még önmagában nem kóros. De mióta tartanak a hasi fájdalmak? Korábban gyakrabban volt székleted? Egyszerre kezdődött a hasfájás és a ritkább széklet?

Mert az például lehet vakbélgyulladás. Melyik oldalon szokott fájni? Ha viszonylag rövidebb ideje, és erősen fáj a hasad, akkor szerintem is mindenképp szólj az orvosnak! A fájdalom a lényeg, mert az semmiképp nem normális, főleg, ha korábban nem volt ilyen...

2015. jan. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!