A férfi ápolókat hogyan kell szólítani?
Figyelt kérdés
Nővérkének mégse lehet...2015. jan. 5. 21:24
12/17 anonim válasza:
Már megint ki szórakozik azzal, hogy minden választ lenulláz, például az enyémet?!
13/17 A kérdező kommentje:
Nem én!
2015. jan. 6. 21:48
14/17 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, nem igazán tudom elképzelni magam, ahogy ott fekszem félhóttan, és megszólítom az ápolót: Uram, kicserélné a pelenkámat?
A nővéreket nővérkének szólítottam a kórházban, a férfi ápolókat meg "elnézéstlegyenszíves"-nek.
2015. jan. 6. 21:52
15/17 anonim válasza:
Múltkor a webbetegen orvostól olvastam a "nővérúr" kifejezést. Azóta is ezen nevetek. Egyébként több helyen is ezt láttam, cikkben is.
16/17 anonim válasza:
abban a kórházban, ahol anyukám dolgozik, a keresztnevükön szólítják őket :)
17/17 A kérdező kommentje:
Valóban az lenne a legjobb, ha a keresztnevükön szólítanák őket, de nem tudtam a keresztnevüket, a rajtuk lógó cédulát nem tudtam elolvasni. Mire megtanultam a nevüket, már jöttem is haza.
2015. jan. 7. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!