Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért látnak beképzeltnek?

Miért látnak beképzeltnek?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,hogy beképzelt vagyok,de nem akarok az lenni.Beszéltem erről a barátaimmal ők szerintük ez az egész nem igaz,sőt aki ezt mondja az a beképzelt(ők is ismerik az illetőket).Mit tegyek hogy ne lássanak annak?
2010. febr. 5. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos vagy abban, hogy téged az ő véleményük kell, hogy érdekeljen?
2010. febr. 5. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmit ne tegyél, maradj olyan, amilyen a valóságban vagy. Miért változnál meg kinek a kedvéért? Akik csacsognak össze vissza?
2010. febr. 5. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük, sok embernek a kisugárzásában van valami, amitől mások megvesznek. Nekem pl az arcberendezésem olyan, hogy ha a fejem tetejére állok is gőgösnek, arrogánsnak tűnök, ami egyébként családi vonás.
2010. febr. 5. 09:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Utolsónak:Most,hogy írtad eszembe jutott,hogy apám mindíg zt mondja,ogy olyan arcom van mint a dédimnek volt(akit én sajnos nem ismertem):fensőbbséges.Vagy vmi ilyesmi.

2010. febr. 5. 09:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Úgy valahogy ahogy te írtad.

Amúgy ezzel az baj,hogy alig van barátom.Összesen azt hiszem 2.Nem adnak esélyt arra,hogy megismerkedjenek velem.(az osztálytársaim)

2010. febr. 5. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Aki mondja másra, az mondja magára!
2010. febr. 5. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondták, hogy meg vagyok sértődva. Pedig nem voltam. Aztán egyszer arcokat rajzolgattam, és rájöttem a megoldásra: Rövidebbre kellett szednem a szemöldökömet. S láss csodát: azóta nem kérdezgetik, hogy mi a bajom!
2010. febr. 5. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Igazi barátból egy életen át nincs több kettőnél legtöbbünknek. Talán visszahúzódó vagy, ezt nevezik tévedésből beképzeltségnek. Néha beszélj magadról: ha érzik, hogy megbízol bennük, elmondod a dolgaidat, akkor válaszul az ő bizalmuk is meg fog nőni tefeléd! Próbáld ki!
2010. febr. 5. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, és néhe ne félj gyengének mutatkozni: beszélj afélelmeidről, a bajaidról, vagy kérj apró segítséget! Szépen köszönd is meg! Közelebb mernek jönni hozzád, ha látják, hog yte is esendő vagy.
2010. febr. 5. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha valakinek van valami hibája,általában nem találja meg saját magában. Próbált figyelni a viselkedésed olyankor is,mikor a barátaiddal fecsegsz valami hülyeségről. Lehet,hogy a többiek tévednek,de először Te bizonyosodj meg róla,hogy így van,vagy nem.
2010. febr. 5. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!