Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? (a...

Szerintetek ez normális? (a többi lent fontos)

Figyelt kérdés
Az utóbbi idö elég fura vagyok azt mondják a barátaim!pl:régen imádtam vásárolni meg plázni de nincs kedvem meg semmihez sem meg néha rám jön a sirógörcs órákig sirok meg olyan gondolataim vannak hogy tönkre kell magam tenenm és minnél hamarabb vagy meg kell halom vag hogy gyógyszerezemm be magam!segitsetek kérlek
2010. febr. 4. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
hát, figyi. sztem te depis vagy. történt veled mostanában vmi ami rossz volt? vagy nem nyomaszt valami?
2010. febr. 4. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem normális. Sztem is depressziós vagy, ami betegség, és kezelhető. Most elsősorban nem a gyógyszerekre gondolok. A fejedben, lelkedben tegyél rendet, mi az ami aggaszt. A lényeg mindig az hogy a múlton nem szabad rágódni. Tapasztalatból mondom, hogy a legnehezebb akkor is jópifizni a világgal,amikor nincs az ember olyan hangulatban. DE!!!Ez csak rajtad múlik. SENKI és SEMMI nem ér annyit mint a te saját életed, és léted. Lehet hogy csak egyedül vagy, igaz barát-társ-kapcsolat stb nélkül. De vigyázz, mert az emberek többsége nem szívesen marad egy megsavanyodott emberrel! Az ismerkedésről nem is beszélve.Ha így folytatod, magadra maradzs, amitől még depisebb leszel. Még nincs veszve semmi, Örülj hogy hívnak a barátaid, menj el velük, és beszéld ki a gondjaidat!!!!Ez fontos!!!

:D:D:D:D

ÉS:mosolyogj :)ha kell, erőltesd magadra, próbálgasd, mikor nem lát senki! Olvass vicceket! Nézz vígjátékokat!Vagy koncentrálj arra, amit szeretsz csinálni. (pl ezen az oldalon az Egyéb kategóriában van azt hiszem a Humor)

Ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád!

Nekem is volt egy ilyen időszakom, de ha elég kitartó vagy, akkor menni fog!

Ne feledd, CSAK rajtad múlik!

2010. febr. 4. 22:52
 3/6 A kérdező kommentje:
hát amultam elég rosz col! de vannak bartátam több is és 3emberrel szinte mindent megosztok és az gyi legjobbnömmel vok akkor vele anynit tudok nevetni!mondták h mennyeke el orvoshoz...
2010. febr. 4. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik keresed önmagad, ami régen jó volt, most érdektelen. Változni szeretnél, csak még nem tudod hogyan, de ezért nem kell lerombolni magadat, talán egy terápia helyrehoz.
2010. febr. 5. 03:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem élrdekelne a korod. Dolgozol-e vagy tanulsz. Meg hogy történt-e veled vmi mostanában, szakítás, családi gondok, anyagi gondok, stb.

Szép, jó hoigy vannak barátaid, de ők nem pszichológusok. Én nemrég szüneteltettem pár hétre egy nagyon depis bnőmmel a kapcs, mert már érzlemileg zsarolt, úgy éreztem. Állandóan meg akart halni, MINDENT tudunk egymásról, de ez nem jelenti azt, hogy a végsőkig képesek vagyunk elviselni ezeket a sirámokat. Ha meg a barátaiddal tudsz nevetni,akkor mélyen magadba kell nézned, mi bajod magaddal, talán kövér vagy, vagy épp vékony, nem tetszik az arcod, vagy mit tudom én. Magadat kell megszeretned, ha nincs semmi más külső ok, amiért ilyen vagy. És ehhez valóban szükség lehet egy terápiára.

2010. febr. 6. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok suliba járok, néha dolgozom sulli mellet.Családi gondok születésem fogva vannak,anyagi is van de az nem anynira fontos edidg is meg voltam nélküle.Szakitás az majd csak lesz...
2010. febr. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!