Szerintetek ez normális? (a többi lent fontos)
Ez nem normális. Sztem is depressziós vagy, ami betegség, és kezelhető. Most elsősorban nem a gyógyszerekre gondolok. A fejedben, lelkedben tegyél rendet, mi az ami aggaszt. A lényeg mindig az hogy a múlton nem szabad rágódni. Tapasztalatból mondom, hogy a legnehezebb akkor is jópifizni a világgal,amikor nincs az ember olyan hangulatban. DE!!!Ez csak rajtad múlik. SENKI és SEMMI nem ér annyit mint a te saját életed, és léted. Lehet hogy csak egyedül vagy, igaz barát-társ-kapcsolat stb nélkül. De vigyázz, mert az emberek többsége nem szívesen marad egy megsavanyodott emberrel! Az ismerkedésről nem is beszélve.Ha így folytatod, magadra maradzs, amitől még depisebb leszel. Még nincs veszve semmi, Örülj hogy hívnak a barátaid, menj el velük, és beszéld ki a gondjaidat!!!!Ez fontos!!!
:D:D:D:D
ÉS:mosolyogj :)ha kell, erőltesd magadra, próbálgasd, mikor nem lát senki! Olvass vicceket! Nézz vígjátékokat!Vagy koncentrálj arra, amit szeretsz csinálni. (pl ezen az oldalon az Egyéb kategóriában van azt hiszem a Humor)
Ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád!
Nekem is volt egy ilyen időszakom, de ha elég kitartó vagy, akkor menni fog!
Ne feledd, CSAK rajtad múlik!
Engem élrdekelne a korod. Dolgozol-e vagy tanulsz. Meg hogy történt-e veled vmi mostanában, szakítás, családi gondok, anyagi gondok, stb.
Szép, jó hoigy vannak barátaid, de ők nem pszichológusok. Én nemrég szüneteltettem pár hétre egy nagyon depis bnőmmel a kapcs, mert már érzlemileg zsarolt, úgy éreztem. Állandóan meg akart halni, MINDENT tudunk egymásról, de ez nem jelenti azt, hogy a végsőkig képesek vagyunk elviselni ezeket a sirámokat. Ha meg a barátaiddal tudsz nevetni,akkor mélyen magadba kell nézned, mi bajod magaddal, talán kövér vagy, vagy épp vékony, nem tetszik az arcod, vagy mit tudom én. Magadat kell megszeretned, ha nincs semmi más külső ok, amiért ilyen vagy. És ehhez valóban szükség lehet egy terápiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!