Bevehetek egy frontint ha nagyon masnapos vagyok? 18/L
Bevehetek eg frontint ha meg lehet a veremben alkohol?? Ugye tegnap szilveszter volt es nagyon sokat ittam.Eleg masnapos voltam egesz nap de annyira feljott most minden erzes ex-el kapcsolatban hogy kegyetlen!!!
Nagyon szenvedek es nem tudom mi legyen.. nagyon sirtam delutan is es nem tudok megnyugodni es olyan szanalmas...
18 évesen nem kellene ilyen komoly gyógyszereket szedned..
Másnaposságra csak a sok folyadék és vitaminbevitel használ, a. Fejfájást is a folyadékhiány okozza, esetleg egy advilt bevehetsz, hogy könnyebb legyen.
Frontint komoly betegek és nyugtatásrahsorulók szedik( pl a rákos unokatesóm kapta, hogy tudjon aludni, és a pszicsiátriai kezelt sőgornőm, ugyanezért)
Plusz az egyik haverom miután felszívott pár csíkot csak ezzel tud elaludni, egyebkent pörög.. Tehát enenk függvenyében gondolkodj a szedésén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!