Eloszor a nyakam majd a bal karom fajt, semmi nem akarja enyhiteni hova forduljak?
Voltam orvosnal is tobbszor. Fizioterapeutanal es haziorvosnal. Mindegyik megvizsgalt. Az elbbi paracetamol + nurofen kombot, utobbi egy erosebb fajdalomcsillapitot, izomlazitot es valami gyulladasgatlot irt fel. Egy honapja tart ez az allapot es semmi nem enyhiti igazan a bal felkaromban a fajdalmat. Igazan azonban egy hete indult be. Semmit nem tudok csinalni, teljesen begorcsolt a bal felkarom.
Melegvizes borogatas, forro furdo, segit de nem szunteti meg. MAszirozom, nyujtom de nem lesz jobb. Raktam ra mindenfele gelt mar. nem segitenek.
Orvosnal ket napja voltam aki szerint semmi gond idovel elmulik, de most mar hosszallom ezt az idot. napok ota alig alszom nehany orat, nem tudok dolgozni es a napom tobbnyire a fajdalomcsillapitasrol szol mar.
Valakinek esetleg volt mar hasonlo tapasztalata? Lehet ez valami komoly baj vagy csak valami makacs randulas vagy izomserules es igaza van a dokinak.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!