Miert fazik annyira a kezem?
Figyelt kérdés
Miota az eszemet tudom ha hideg van kint a kezem mindig bajba van! Mas testreszemmel nincs baj,de a ket kezem annyira meg tud fagyni,hogy egy dobozt nem tudok megfogni!A multnap is 5 percet kellet uljek a lepcsohazban,hogy ki tudjam nyitni az ajtot,nem birtam elforgatni a kulcsot az ajtoban! Egyszeruen ha kint a szabadban dolgozom valamit es hideg van nemtudok semmit csinalni! Mit csinaljak?2014. dec. 31. 15:06
2/9 A kérdező kommentje:
nem,dehogy!
2014. dec. 31. 15:38
4/9 A kérdező kommentje:
Abban is fazik,akar milyen vastag!
2015. jan. 1. 08:01
5/9 anonim 

válasza:

El is színeződik? Lilul kékül fehéredik vörösödik?
6/9 anonim 

válasza:

az is lehet, hogy valami idegi gond van a kezeddel.
egyébként hideg végtag pajzsmirigy-gond is lehet, de esetedben nem tartom valószínűnek. azért ha más okot nem találsz, azt is nézesd meg.
7/9 anonim 

válasza:

Ha elszíneződik Raynaud is lehet, akkor meg angiológia befigyel
8/9 Kérések Jocó válasza:
65 éves vagyok, nagyon régóta nekem is ez a panaszom. Plusz 5-6 fokban is le akar fagyni a kezem. Kesztyűben is. Nagyon tud fájni.
9/9 Kérések Jocó válasza:
Tulajdon képen az ujjaim amik fáznak, fájnak. Elszíneződés nem látszik rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!