Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után miért...

Mandulaműtét után miért vagyok lázas?

Figyelt kérdés

Ez rosszat jelent vagy csak azért van mert gyógyul a seb?

Hétfőn műtöttek...

2010. febr. 4. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Műtét után ez nem szokatlan.
2010. febr. 4. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hőemelkedés lehet, de láz(38 fölött) nem igazán.

Ha magas a lázad akkor szólni kell a dokinak

2010. febr. 4. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké nekem most 37.9 de ha esetleg főlé megy akkor vissza kéne mennem a kórházba?
2010. febr. 4. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemben nem tudok hozzászólni. Viszont kérdezni szeretnék Tőled: Hány éves vagy és F/L? Csak mert én már 27 vagyok, és mostanában szorgalmazza az orvos, hogy vállaljam be a mandulaműtétet - mind az orr és mind a torokmandulát, persze nem egy időben...

Tudnál írni arról is, hogy hogyan zajlott, stb.? Mert én most nagyon be vagyok rezelve... :(

Köszönöm szépen!

27/L

2010. febr. 4. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell bemenni a kórházba. Én a helyedbe felhívnám a háziorvost vagy a kórházat, és elmondanám hogy 37,9 a hőmérsékletem.

Valószínű semmi baj nincs, de jobb most "intézkedni" mint esetleg éjszaka

2010. febr. 4. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor most megnyugodtam.Már nincs hőemelkedésem, gondolom csak ilyen időszakos, mert gyógyul a seb meg stb...

15:21-nek pedig írok privit, hogy nálam hogy is volt.

2010. febr. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!