SThirMO kérdése:
Mit csináljak, hogy hamarább és naparázak alvás előtt?
Figyelt kérdés
tegnap is és a mostani napokban nem tudok nagyon sokáig elfelé aludni, félek valamitől de nem tudom, hogy mitől csak félek mit tehetnék, hogy ne féljek es hamarább elaludjak? amugy már tek ezek ki fujva mert már 7 orakor semmi ilyesmi se nincs nyitva falun.2014. dec. 29. 19:00
1/2 anonim válasza:
Mi bajod van? Mi a kérdés? Mi lenne, ha normálisan megfogalnaznád a kérdésed? Egyszerűen nem tudom kivenni a lényegét annak amit mondani szeretnél. (Hát tudom hogy ezért lepontoznak, de nagyon fel tud b*szni az ilyen mikor totál lehetetlen elcsípni a kérdés lényegét, egyszerűen szörnyű, hogy ilyenek vannak.)
2/2 anonim válasza:
Kérdező azt szeretné tudni, hogy mitől tud gyorsan és félelem nélkül elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!