Miért jó és miért nem jó a drog?! Érvek ellenérvek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Nyelvtanból a retorikát vesszük és írnunk kell egy érvelő szöveget a droggal kapcsolatban. Érvelnünk kell a drog mellett és a drog ellen. Sajnos én sajnos nem vagyok jártas a témában és ötletem sincs hogyan kezdjek hozzá. Esetleg ha valaki tudna mondani pár dolgot vagy érvet azt nagyon megköszönném!:)2014. dec. 28. 12:50
1/6 anonim válasza:
Zacher Gábor additilógus a tuti megmondója a mellébeszélő ellenoldalt Puzsér és Juhász Gabcsi kindermagos képviseli ők mesélnének bőven .
2/6 anonim válasza:
A drog jó, hiszen felszabadultan fogod érezni magad tőle, eufóriát érzel.
Rossz, mert rászoksz és onnantól nem te irányítod az életedet, hanem a drog és az elvonási tünetek. Lesüllyedsz a pokolba, próbálsz kimászni, de segítség nélkül már nem fog menni.
Elcseszheted az egész életed, bele is halhatsz.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a tanár nagyon nem jó feladatot adott fel. Elöszôr azt kell tisztázni, ki is az a retegett Mr. Drog, egy fantom, drogok vannak, legálisak és illegálisak is. De a legfontosabb hogy egyetlen szer sem jó vagy rossz, csak az emberek azok, akik használják. Tehát nem lehet érvelni, egyes embereknek kell jól mérlegelni, hogy tudják-e kezelni a függöségüket.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm széépen mindenkinek!:)
2015. jan. 2. 19:51
5/6 anonim válasza:
A "drog" mint olyan csak egy katalizátor, hogy jobban érezze magát az ember. Sokkal fontosabb dolog az, hogy miért nem tudja magát jól érezni.
6/6 anonim válasza:
5!
Ez így nem feltétlenül igaz. Nézz utána a psychedelikus kultúrának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!