Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem érzem a szagokat/illatokat...

Nem érzem a szagokat/illatokat, csak ha nagyon intenzív. Állandó jelleggel 0-24 be van dugulva az orrom! Mit tegyek? (Többi lenn! )

Figyelt kérdés
Nagyjából féléve tart ez az állapot, nem bírok egy jó nagy levegőt venni, mert be van dugulva az orrom.. Voltunk fül-orr-gégészeten, ott azt mondták nincs bajom. Elküldtek neurológiára,hogy lehet az idegekkel van probléma, de ahol én lakok, ott 15 éves gyereket nem vállalnak,így pestre kellene menni. Jelenleg nem tudunk menni, így a szüleimmel azt beszéltük meg,hogy nyáron megyünk el. Tegnap este olyan szinten feldühödetm,hogy alig érzek valamit, és be van dugulva az orrom,hogy már ott tartottam, legszívesebben bevernék magamnak egyet, hát ha megjavul.. Nem tudom,ha van/volt valakinek ilyen panasza, adjon tanácsot,hogy mit tegyek, mert ez nagyon rossz! Előre is köszönöm! 15/F
2014. dec. 26. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha használsz AKÁRMIYLEN orrsprayt, attól ez könnyen lehet, mivel ezek a náthára, stb-re való orrsprayek csak 1 hetes használatra vannak tervezve, onnantól ÁRT, FÜGGŐSÉGET okoz, és ez nem vicc, velem is megtörtént, 3 hónapon keresztül ugyan ez, ami veled is, csak orrspray miatt.
2014. dec. 26. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Na igen, de nem használok spray-t. :/ Bár, pont tegnap gondolkodtam,hogy talán ha használnék, jobb volna, de akkor ez felejtős.
2014. dec. 26. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
1 hétig használhatod, aztán tedd le, és 1.5 szünet után megint egy hétig.
2014. dec. 26. 15:25
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Volt egy barátom anno, szegény ő is úgy járt, hogy rászokott az orrsprayre és attól kezdve mindig volt a nadrágja zsebében spray, mert rendszeresen eldugult az orra és kellett a spray. Arra már nem emlékszem, hogy miként szoktatták le róla. De van ilyen hozzászokás.
2014. dec. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!