Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinek volt már ilyen?

Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Két napja a bal bordaívtől lejjebb egy ujjnyival, egy ponton fáj a bőröm felszíne, ha hozzáérek vagy ha megcsípem vagy erősebben megnyomom - nem a hasam középén, hanem beljebb, talán onnan számítva is csak egy-két ujjnyival.

Amúgy a bőrömön meg semmi nincs - nem piros, nem látni, hogy pattanás lenne vagy bármi. Magától nem fáj és máshol sincs fájdalmam.

Azt vettem észre, hogy hosszában (vízszintesen) egész picikét, alig észrevehetően meg lenne ott valami duzzadva! Mintha izom lenne vagy nem tudom. Mi a fene lehet ez? Pont karácsony van és még dokihoz sem tudok elmenni, de nagyon elkezdtem már aggódni - bár mondjuk ma már tompult a fájdalom, csak az a hosszanti apró, alig észrevehető duzzanat zavar.

2014. dec. 25. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!