Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltört vagy mi lehet?

Eltört vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
kb fél órája értm haza és vállra estem út közbe a jégen,naon fájt és még most is léggé...de azt hiszem h nem törés mivel tudom mozgatni a karomat minden irányba(persze csak lassan me fáj) kivéve előre...félek h ficam..mert ugy tudom h kib*szottul fáj amikor helyrerakják.. :/ és anyám este 7-ig dolgozik...
2010. febr. 3. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj be a kórházba egyedül, csak a taj-kártyád otthon ne hagyd. Nem viccelek, az ilyennek nem lehet várni este 7-ig vagy holnapig.
2010. febr. 3. 14:48
 2/7 anonim válasza:

Csak 1 rövid sztori:

Pár éve foci közben eltört az orsó csontom.Rögtön már az nap bementem a kórházba,ahol azt mondta a doki.Idézem:"Ha holnap jöttél volna be,már kétszeresére dagadt volna fel." Nem rakták a "helyére" és nem jól forrt össze.Szóval jobb ha elmész,megmutatod és jobb ha helyrerakják,hidd el.Igaz hogy nagyon fájhat,de kibírod.

2010. febr. 3. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Osztálytársam eltörte a lábát, és észre sem vette. Hazament, és másnap vette észre. Menj el! Jobban jársz.
2010. febr. 3. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon gyorsan orvoshoz fordulnék. Ha helyrerakják mégis ez van inkább fájjon 5 percig se mint sokáig. krémet is lehet ir ha izom húzodás vagy rándulás is
2010. febr. 3. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ficam van, akkor furcsán lóg a vállad, csapott vállnak hívják. Illetve ki tudod a bőrön át óvatosan tapintani, hogy valami nem olyan, mint a másik válladban, illetve mint szokott.
2010. febr. 3. 18:30
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segírségeket, tegnap elmentem orvoshoz s kiderült h eltört a kulcscsontom :( de bekötötték és merevítették :) nagyon köszönöm mégegyszer a segítséget.
2010. febr. 4. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Uána néztem amugy h miért tudtam mozgatni a kezem ha eltört : [link] ez a kép segített :)
2010. febr. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!