Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vérezhetet a fülem?

Mitől vérezhetet a fülem?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja kitört a jobb oldalon a fogamból egy darab és rá 2 hétre elkezdet fájni a fülem...szedtem rá flector-t és attól elmúlt. (kb 1 hét alatt) Egy hete megint elkezdet fájdogálni a fogam és kb 3-4 napja a fülem is, 2 napja pedig alig hallok rá és ma "takarítottam" és arra lettem figyelmes,h 1 picit lejebb mentem,mert éreztem,h nem jóh és egy nagyobb vérdarabot szedtem ki (már bocsi),azóta meg úgy érzem,mintha folyna a fülem! (a fogam óta már 1x-2x volt ilyen érzésem)
2010. febr. 2. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom de elkell menni fülészetre mert ez nem kis baj nem akarlak elijeszteni!De ne játsz ilyennel!!
2010. febr. 2. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem be van gyulladva. Velem is volt ilyen. Két hétig jártam vele orvoshoz. Mondjuk nekem fájt is meg még be is volt dagadva.
2010. febr. 2. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdődő foggyökér vagy fogágy gyulladás??

Esetleg magas vérnyomás vagy koponya sérülés..

2010. febr. 2. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:

a jobb oldalon tört le a fogam.....egy picit be is van dagadva a jobb oldalon az arcom,meg fáj a fülem és még néha van oan is,h a jobb oldalon szúr a koponyám.

Régebben volt az,h volt barátomtól kaptam elég nagy pofonokat,de ezek már v 3 hónapja voltak,szóval nem gondolkozok koponyasérülésekben.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. febr. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!