Védekeztek valahogyan az elektroszmog ellen?
jajj, ne gyertek már a kozmikus dolgokkal, hogy napsugárzás, az természetes, én a modulált, a természetestől jelentősen eltérő jelekre gondoltam, mert az nem ugyanaz, mint a mikrohullámú háttérsugárzás.
én biciklivel jártam úgy, hogy egy halom vasút közelében a wireless kilóméteróra (az első villán a jeladó és az óra a kormányon vezeték nélküli kapcsolatban állnak) azt mutatta, hogy 72km/h a sebességem, amikor éppen lépésben haladtam kb 10km/h-val. S azon a helyen mindig ökörségeket mutat.
az, hogy nem érzel valamit, nem jelenti azt, hogy nincsen hatása, ezt az elektroszmog dolgot meg elég nehéz kísérletezni, mert nincsen kontrollcsoport, mivel mindenkire hat.
Szerintem a TV ADÓK SUGÁRZÁSA és a MOBIL hálózat káros, TÚL nagy energiákat sugároznak. Mondok 1 példát. Például Pécsről sugárzó rádió műsorokat Keszthelyen antenna nélkül kisrádióval lehet hallgatni, bárki ellenőrizheti. Ehhez Pécsen több ezer wattot kell sugározni, tehát aki ott sétálgat a TV toronynál Pécsett az mennyit kaphat ebből???
De a mikrohullámú tornyok frekvenciája pont a Hidrogén gerjesztési frekvenciája, ezen az elven működnek a mikro sütők, és mi is ezt kapjuk a pofánkba. Magyarországon 18000 mobil adótorony van.
a hidrogén gerjesztési kvantuma?
az mennyi is?
(üres beszéd...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!