Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Védekeztek valahogyan az...

Védekeztek valahogyan az elektroszmog ellen?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy légy szíves mondd meg, mert tényleg tudom, hogy az érintett transzformátortelep frekvenciája menyi, és mennyi a rádióé, amit éppen ott szoktam hallgatni. Köszi!
2014. dec. 19. 12:02
 12/14 A kérdező kommentje:

jajj, ne gyertek már a kozmikus dolgokkal, hogy napsugárzás, az természetes, én a modulált, a természetestől jelentősen eltérő jelekre gondoltam, mert az nem ugyanaz, mint a mikrohullámú háttérsugárzás.

én biciklivel jártam úgy, hogy egy halom vasút közelében a wireless kilóméteróra (az első villán a jeladó és az óra a kormányon vezeték nélküli kapcsolatban állnak) azt mutatta, hogy 72km/h a sebességem, amikor éppen lépésben haladtam kb 10km/h-val. S azon a helyen mindig ökörségeket mutat.

az, hogy nem érzel valamit, nem jelenti azt, hogy nincsen hatása, ezt az elektroszmog dolgot meg elég nehéz kísérletezni, mert nincsen kontrollcsoport, mivel mindenkire hat.

2014. dec. 19. 21:44
 13/14 szpring ***** válasza:

Szerintem a TV ADÓK SUGÁRZÁSA és a MOBIL hálózat káros, TÚL nagy energiákat sugároznak. Mondok 1 példát. Például Pécsről sugárzó rádió műsorokat Keszthelyen antenna nélkül kisrádióval lehet hallgatni, bárki ellenőrizheti. Ehhez Pécsen több ezer wattot kell sugározni, tehát aki ott sétálgat a TV toronynál Pécsett az mennyit kaphat ebből???

De a mikrohullámú tornyok frekvenciája pont a Hidrogén gerjesztési frekvenciája, ezen az elven működnek a mikro sütők, és mi is ezt kapjuk a pofánkba. Magyarországon 18000 mobil adótorony van.

2014. dec. 22. 01:07
 14/14 anonim ***** válasza:

a hidrogén gerjesztési kvantuma?

az mennyi is?

(üres beszéd...)

2014. dec. 22. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!