Szerintezek megéri az egész vagy hülyeség? bővebb lent
Szóval mielőtt le hurrognátok
tudom a danabol mellèk hatásait a károsító tulajdonságait mindennel tisztába vagyok
csak ugye akkor mi is a kèrdèsem ? Az lenne hogy..
-Mivel soha nem èltem ilyen szerekkel
így tapasztalatom sincs róla
mert tök ingyen biztos szemèlytől kaptam 10 db danabolt eladni nem tudom nem is akarom
nem tudok vele mit kezdeni ès mivel elèg súlyosan sovány ektomorf alkat vagyok
eddzem így gondoltam arra hogy beszedem
ismerőseim már 20-25 szem danaboltól szemmel látható fejlődèst èrtek el
nem vagyok ennek a híve csak ugye van ez az alkalom szeretnèm ki próbálni
csak azt nem tudom hogy ettől a 10 szemtől jelentkezhet e a szer mellèk hatása
kerestem róla infókat de csak olyanokat találtam hogy 100-200-300 szemekkel játszadoznak gondoltam 10 szemtől nem lehet bajom mèg is a fejlődnèk valamennyit mert hát rajtam 2-3,kiló is nagyon meg látszik
èpp ebben kèrem a segítsègeteket hogy fel lèphet e mellèkhatásai 10 szemtől be szedjem ? ne szedjem ? mert tènyleg semilyen tapasztalatom nincs ilyen szerekkel sosem èltem nem vagyok ezekbe a dolgokba benne
kèrem segítsègeteket ebben
persze csak kellő tapasztal rendelkezők válaszát várom :)
az adataim
-165 cm
-45-49,Kg
-19/F
Előre is Köszönöm az èrtelmes válaszokat ! !!
Értem Amit írtál és köszönöm a válaszod
viszont csupán csak bizalmatlan vagyok inkább vagyok óvatosabb mint meggondolatlanul cselekedjek
De igaz hosszabb távon nem tartom jónak hiszen több kárt okoz mint amennyit meg old, de én nem szeretnék ilyen távlatokba el menni csupán 10 szem
de ha 10 szem is válthat ki mellékhatást akkor hanyagolom az egész dolgot :)
nem tudom, mi ez a szer, de én nagyon tisztelem a testemet, és csak olyan dolgokat veszek magamhoz, amiről biztosan tudom, hogy javára válik.
az ilyen gyanús készítmények biztosan nem természetes folyamatokat idéznek elő a testedben. ki tudja, mit változtatnak meg, és a testednek kétségbeesetten kezdenie kell valamit azzal a helyzettel, ami előáll a tabletták beszedése miatt.
szeressed a testedet és vigyázz rá.
köszönöm a válaszod :)
èn is tisztelem ès összhangban èlek vele
semmovel sem károsítom tudatosan magam :)
csupán csak a meg feleő választ akarom hallani a meg felelő embertől ami èrvei ès mindani valója fel világosít
sajnos gyakorlatilag csont es bőr vagyok 19 èvesen nem 45 kg osnak kellene lennem
testemhez kèpest erő van bennem
csak ugye nem olyan mint a korom beliekben
küzdősportokban otthon vagyok nèmileg
csak uvye súlyom miatt nem nagy sikereket tudok benne el èrni sokmindent ki próbáltam hogy hízzak de semmi
nem ezeknek az árán akarok '''nagy,, lenni ahhoz túl okos vagyok :D :) csupán csak 10 szem adagja èrdekel hogy jelentkezhet e csekèly adagban is elfogyasztva a mellèk hatásai :D :)
inkább lapozgass egy nyelvtan könyvet a danabolozás helyett.
másik pedig, hogy látszik be akarod szedni, akkor minek írsz ki feleslegesen idióta kérdéseket? a mellékhatásokat tekintve a google a barátod.
3. Válaszoló....
Ha valaki félre nyom a klaviatúrán(mobilról írtam) az nem azt jelenti, hogy nem tud írni.
Am csak hogy tudd, nem vettem be.
Meg kaptam a választ a kérdésemre és bele hajítottam a tűzbe.
És szerintem nem idióta kérdés,hiszen ha oda figyeltél volna utána néztem google Ön a kérdésemre.
És sehol se találtam rá választ hogy 10 szem danabolnál fennállhat-e a mellékhatások be következete.
Nem az volt a kérdésem hogy mi a mellékhatása a danabolnak
Inkább Te vegyél egy Értelmező szótárat
És ne nagyon osztogasd az észt, hisz neked se sok van..
(Nem rossz indulatból írtam, csak írásnál nehéz érzékeltetni a hangsúlyokat.
Gondoltam így még a végére meg írom ne hogy vita alakuljon ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!