Az orvos kiirta nekem az augmentint mivel most virus van es nagyon eros hasmenesem van tole ez allergia vagy mellekhatas?
10 percenkent jarok uriteni "pisilek" szo szerint es meg a normaflore se segit edesanyamnak mondtam hogy ez igy nem mehet tovabb es le kell allni de ez allergia vagy mellekhatas vagy mi lenne ez es esetleg tudok valami gyogyszert kohogesre es megfazasra
A valaszokat elore is koszonom (+ ékezetek)
"Nagyon gyakori mellékhatások
hasmenés
Ha mellékhatások jelentkeznek
- Mondja el orvosának vagy gyógyszerészének, ha bármely mellékhatás súlyossá vagy zavaróvá válik..."
Nem anyukáddal kellene káromkodnod, hanem abbahagyni a szedését, és a Betegtájékoztató elolvasása után úgy tenni, ahogyan abban le van írva...
Nem véletlenül adják mellé azt a papírt...
A torkodon csak nem nyomják le a gyógyszert. Ne vedd be és kész. Ha tényleg vírusfertőzésre kaptad, akkor még a rezisztencia kialakulása se lehet gond. :D
Plusz ha az orvosod vírusra felír antibiotikumot... hát én keresnék mást helyette. :D
Megfázásra sok C vitamin, tea, meg pihenés, köhögésre meg csomó vény nélküli szer kapható, külön hurutos meg száraz köhögésre.
Te hozzá vagy kötve anyudékhoz?
Felkelsz, elmész a faluban/városban az ügyeletre és kész, avagy felhívod őket és megkérded, hogy mit tegyél.
Tudom, hogy már pár napja írtad ki, de ne legyél már ilyen béna.
Itt szidod őket, inkább tegyél ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!