Fogyaszthatok alkoholt frontin szedése közben?
Figyelt kérdés
Napi egy frontint kell beszednem lefekvés elött(0,5-ös felét) az gáz ha elötte pár órával lemegy egy sör is? A frontint csak pár napja szedem, és már csak 2 napig kell.2014. dec. 15. 17:35
1/4 anonim válasza:
Nem szabad mellette alkoholt fogyasztani. 2 napot gondolom ki tudsz várni, ha nem akkor alkoholista vagy :) Egyébként igen rossz mellékhatásai vannak, ha alkohollal kevered a nyugtatókat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. dec. 15. 17:55
3/4 anonim válasza:
Mint minden más gyógyszer, a frontin is felerősíti az alkohol hatását, és fordítva. Ellenben nekem volt olyan időszakom, amikor hetente 2x-3x ittam, hétközben 3-4 sört, hétvégén kétszer annyit, illetve töményet is, mellette minden nap 5-6 egész 0,5-ös frontint, és az égvilágon semmi bajom nem volt tőle, még csak el sem álmosodtam. Úgyhogy nyugodtan igyál meg egy sört, ha szeretnél. De azt hozzátenném, hogy az ilyen 1hetes nyugtatókúráknak semmi értelme nincs, a fő problémát nem oldja meg, ellenben nagyon könnyen rá lehet szokni.
4/4 anonim válasza:
3 Ez nagyon egyéni, hogy ki hogyan reagál ezekre a kombinációkra, éppen ezért nem érdemes kísérletezni vele, gondolom senkinek sem álma a detoxban kikötni. Ha mondjuk reggel bevesz valaki egy nyugtatót az már ihat este, de ennyire ne legyen közel egymáshoz a két időpont. Én Rivotrilt szedek minimális adagban, egyszer jutottam el addig, hogy megittam egy fél doboz citromos sört (2%-os), mentem is aludni, abszolút nem voltam képben és egyáltalán nem volt jó érzés, pedig kb. 6 órával a gyógyszer bevétele után ittam. Más kérdés, hogy vékony lány vagyok, de pl. van olyan barátnőm, aki régen sportot űzött a nyugtató-alkohol kombóból és semmi baja nem lett még nagy mennyiségektől sem, de szerintem nem érdemes ebben bízni, hogy biztosan nem fog ártani, nem lehet tudni. Azt én sem értem, hogy mi értelme a heti nyugtató-kúráknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!