Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy hamarabb...

Mit tegyek, hogy hamarabb visszakapjam a hangom?

Figyelt kérdés
Kb egy hete influenzas lettem. Mostmar egeszen jol vagyok, de teljesen elment a hangom, egy kukkot se tudok szolni, csak suttogni. Hogyan segithetnem elö a mihamarabbi gyogyulast?
2010. febr. 1. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A patikákban úgy tudom, vény nélkül lehet kapni Enchinea cseppeket. Vízbe csepegteted, gargalizálsz vele. Nekem nagyon szükségem volt a hangomra, és szinte pillanatok alatt visszahozta, hatásos.

Jobbulást!

Üdv!

2010. febr. 1. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz jo ötlet.
2010. febr. 1. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, tartózkodj a fűszeres, a nagyon hideg vagy nagyon meleg ételektől! A méz is segít. Ha néhány nap alatt mindezzel nem jön vissza a hangod, akkor pihentesd jobban, és még csak ne is suttogj egy-két hétig. Ha erre kerül a sor, akkor fogd fel kalandként, igyekezz kimozogni a feszültséget; a zenehallgatást is ajánlom, úgy könnyebb lesz elviselni.
2010. febr. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!