Hogyan legyek beteg?
Figyelt kérdés
Anyával hiába beszélek nem engedi meg hogy igazoljam azt a három napot amit szabad... És anya otthon van egész nap, tehát valami jó kis titkos módszer?? És ne legyen kamubetegség!2010. febr. 1. 19:00
11/15 anonim válasza:
De higanyos lázmerőt ne tegyél a bablevesbe mert az nagy durranás lesz sőt nem is lesz ebédetek tőle.xD
12/15 anonim válasza:
Pólóba és alsógatyába vagyok egész nap télen,hidd el,1-2hét alatt beteg leszel!
13/15 anonim válasza:
Én már az ötletek olvasása közbe rosszul lettem (sóskávé,kréta,sósvíz) Egyépként tudom hogy ez nem sokat segít és igen ritka de én már a hányingerbe teljesen belebetegszem remegek lázat vált ki belőlem ez eléggé szerencsétlen dolog de ha pihizni akarok akkor csak hányingert kell magamnak csinálni és ezt a pl. sok evéssel elérhetem ^^Üdv. és sok sikert: Nina (:
14/15 anonim válasza:
Igyál jéghideg üdítőt!
Menj ki a hóra!:D
nekem bejött 4 napra kiíirt:náthával meg torokfájással!!Xd
15/15 anonim válasza:
Nekm van egy jól bevált trükk!elmegyek suliba pl nekem ez volt hogy elmegyek suliba tesink lesz és megmondom a tanárnak hogy elég "szarul" érzem magam a tanárnő felhívja anyádat és ő megy érted kénytelen elmenni és azért is kénytelen elmenni mert a tanár nődnek nem mondhatja azt hogy nem mert más dolgom van hazamész kicsit hánysz fekszl betakarozol de persze nyakig a lázmérő a jól bevált trükk az öngyűjtős stb..stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!