2002.11.22. kérdése:
Megtudnátok nekem esetleg mondani hogy egy fogtömésen mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Most megyek először de nagyon félek.Fúrják vagy mit?Fog fájni?2014. dec. 13. 08:58
1/3 anonim válasza:
Az elején kapsz egy szurit, onnantól kezdve nem fogsz érezni semmit. A szuri se fáj különösebben, kicsit kellemetlen, de sokan félnek tőle.
Kicsit vársz, hogy hatni kezdjen a zsibbasztó, aztán betesznek a szádba egy nyálelszívót, kicsit megtisztítják a fogad egy fém kampószerű valamivel, kicsit megfúrnak, beleteszik a tömést, aztán a tömés fajtájától függően befejezik ahogy kell.
Öblíthetsz, pár óráig nem ehetsz, és kész. Max. fél óra lesz szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2014. dec. 13. 09:21
3/3 anonim válasza:
Nekem teljesen más élményem volt... beadták a szurit,lezsibbadt a fél arcom, a fél nyelvem, és a torkom is annyira hogy nyelni se tudtam rendesen.Aztán be a székbe, kicsifúróval fúrogatta csak kicsit fájt, majd a nagyobbikall azzal mégjobban, majd megint a kicsivel ami már olyan nyilaló fájdalom volt hogy... szóval ez így érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!