Vért köptem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Reggel mikor a barátnőmmel mentünk a suliba én elkezdtem köhögni és vért köptem. A barátnőm tökre megijedt és elmondta a többi lánynak akik szóltak az ofőnek (a tuttom nélkül) aki haza küldött és most itt vagyok. (azóta nem köptem vért) dokihoz kéne mennem de nem akarok hisz múlt héten is egész héten beteg voltam (a doki egy nagyon szigorú férfi) utálok oda menni.....2014. dec. 8. 09:22
1/6 anonim válasza:
nem vérzett az orrod az elmúlt napokban? orrcseppet használtál? mert hátrafolyhat és akkor is lehet, nem kell rögtön a legnagyobb bajra gondolni
2/6 anonim válasza:
Akkor ne oda menj, hanem a koporsókészítőhöz gyorsan, mert rövidesen szükség lesz rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Hajszál ér repedést mondott a doki tehát nem vészes
de a barátnőimre most haragszok nagyon....
2014. dec. 8. 10:40
4/6 anonim válasza:
Jól van, akkor megmaradsz. Pihenj, lazíts, ne mérgeskedj, valami szép zenét hallgass. ÉS pótold szép nyugodtan a múlt hetit.
5/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy olyan barátnőid vannak, akik aggódnak érted.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem aggódnak... azért küldtek haza mert azt hitték, hogy fertőző és nehogy valamit elkapjnak. 2 barátnőm van akik mellettem voltak :)
2014. dec. 14. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!