Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fatalpú...

Mi a véleményetek a fatalpú papucsokról?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Tök divatos, és jól is néz ki, de cefet kényelmetlen!
2010. jan. 31. 16:26
 2/9 A kérdező kommentje:
pontosabban a klumpára gondoltam, napi többórás viselésre, állómunkára. :)
2010. jan. 31. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Sztem többórás állómunkára kényelmetlen,legalábbis én ezt tapasztaltam!Inkább bőrpapucsot vagy parafatalpú papucsot haszálj;)
2010. jan. 31. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha hosszas állásra kell akkor érdemesebb több pénzt kiadni érte!Az ilyen scholl klumpák nagyon kényelmesek! Én pékségbe használtam.Egész éjszakákat a lábamon volt, ,és sem a lábam, sem a hátam nem fájt!

[link]

2010. jan. 31. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem dr. batz van, ezt ajánlották az üzletben, és azért kértem véleményeket, mert nemtudom eldönteni, hogy most ettől fáj a lábam, vagy csak alapból azért, mert elkezdtem sokat állni. nem mondanám kényelmesnek, de jobb, mint csizmában állni, viszont lehet jobban jártam volna egy puhább talpúval.
2010. jan. 31. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a jó ezekben a keménytalpú cipőkben. Ahol sokat kell állni oda minél puhább, lábat tartó, kényelmes cipő kell, nem ilyen "fából faragott".
2010. jan. 31. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
"hogy most ettől fáj a lábam, vagy csak alapból azért, mert elkezdtem sokat állni" Ha van mód néha lépjél ki a klumpából és végezz a lábfejeddel köröző mozdulatokat, kicsit mozgasd meg,jobb lesz és könnyebbb kibirni az állómunkát,én is igy szoktam;)
2010. febr. 2. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Na most akkor is végül is mire jó az ilyen cipő, ha arra nem (vagy van nála jobb) mint amire tervezték?
2010. febr. 2. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:
nemtudom, egy csoporttársamnak ugyanilyen van, és szertine baromira kényelmes.
2010. febr. 3. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!