Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cigisütés eesetén mit lehet...

Cigisütés eesetén mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

az egyik barátnőmnek beleégették a vállába a cigit... szal odanyomták akarattal...

nagyon fáj neki, nem bírt aludni azon a felén, amikor a felsője hozzáér akkor is fáj...

ő kihidrogénezte, bekente valami krémmel...

de mit lehetne még tenni?

és megmarad a nyoma?

2010. jan. 31. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem is égettek már meg cigivel, nem szándékosan.

Nekem nem fájt de két éve meglátszik :S

2010. jan. 31. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva a hidrogén meg pláne.Ha súlyos a seb akkor irány a sebészet mert elfertőződhet egyébként meg tartsa tisztán esetleg teafa vagy borsmenta olajjal bekenni és leregasztani ragtapival.A rossmannban vagy akármelyik illatszerboltban lehet olajat találni azt keverni kell valamivel pl. kamilla tea nagyon jó erre na meg borogatásként is.
2010. jan. 31. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aloeverát és alsolt (gyógyszertárban kapható) kéne kenegetnie rá elég gyakran és vastagon. Felváltva a kettőt. Estére inkább alsolt.
2010. jan. 31. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem évekig megmaradt a nyoma, de mivel egy frissen kapott oltás helyére nyomták, nem tudom ez mennyire játszott bele. Aztán sok év múlva, talán 10-15, de eltünt a csúnya forradás, már szinte nem is látszik, csak kitapintható a bőrhiba.
2010. jan. 31. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:

13.29 -> az övé annyira nem durva.... de nagyon fáj...

holnap elmegy a gyógyszertárba...

2010. jan. 31. 13:32
 6/8 anonim válasza:
96%
A barátnőm saját magát éegtte ki,és direkt, 2 éve, már nem nagyon látszik.És amit a barátnőd tehet az az, hogy lekever egy akkora pofont annak aki csinálta,hogy azt is megbánja ,hogy a világra jött.
2010. jan. 31. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

körömvirágkrémmel kenegesse az szokott segíteni.

a fájdalom ellen nemnagyon van mit tenni, majd elmúlik magától.

a nyoma is elfog majd múlni.

2010. febr. 2. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:

vegyél rá körömvirág krémet..:)

azgyulladás csökkentő és tuti jó rá attól nemfog látszani se meg a fájdalom is elmúlik tőle:)

[link]

2010. febr. 3. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!