Ki fog írni az orvos 2 napra ha nincs semmi bajom? (lent)
Figyelt kérdés
Nagyon kifáradtam holnap 10 órám lenne és még 0. órám is szoval akkor 11 és 3 tantárgyból írunk tz-t(pénteken) és nincs időm tanulni se péntekre..Mit mondjak az orvosnak holnap? mert én nekem már elegem van ebből..(tudom hogy sok felnőtt dolgozik meg minden de én nem lógni akarok csak erre a 2 napra) az orvos amugy aranyos csak a segédje vagy kije nagyon bunkózik mert azt hiszi mindig amikor tényleg beteg vagyok hogy lógi akarok..ha azt mondom h fejfájás és hogy elöző nap este hánytam kiír?? 15/l2014. dec. 3. 16:14
1/5 anonim válasza:
Megnézi a nyelved és megtapogatja a hasad, egyből rájön, hogy szimulálsz. Amúgy ha nem írod meg a dogákat pénteken, akkor nem húz meg a tanár most félévkor? Egyből rájön majd, hogy amiatt nem mentél két napig, mert dogaírás volt és esetleg megiratja veled hétfőn.
2/5 anonim válasza:
Ezek szerint már lógtam jó párszor, ha már a betegségnél is azt hiszik rólad, hogy lógni akarsz.
Ja hánytál, hasmenésed volt, azt ennyi.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam lógni csak a velem egy korú gyerekeknek szokta mondani de én már montam neki hogy nem szoktam lógni.:) És a dolgozatokat mindenképp meg kell írtno de akkor már csak hétfőn
2014. dec. 3. 16:24
4/5 anonim válasza:
értem én hogy nincs időd tanulni, te szegény tanuló, de mit csináltál szeptember óta?
5/5 A kérdező kommentje:
de tanulok mindig csak miután ma 11 órám lenne és este fél 8ra érek haza nagyon nehéz tz.re tanulno...
2014. dec. 4. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!