Hogy hánytassam magam?
Figyelt kérdés
nagyon nagyon tele vagyok, rosszul érzem magam. alapból fennáll az az érzés, hogy mindjárt hányok, de nagyon rossz
mielőtt felvilágosítást tartana bárki is, tudom , hogy rossz dolgok és milyen hatásai lehetnek, de mivel alapból sose csinálok ilyet egyszer gondolom belefer
2014. dec. 3. 15:25
1/7 anonim válasza:
Dugd le az ujjad a torkodon és ha erős a hányingered, akkor segít.
2/7 anonim válasza:
Nyúlj le a két ujjaddal a torkodon, más tényleg nem segít. Lehet, hogy jól le kell nyúlnod, de így garantált a hányás.
3/7 anonim válasza:
Az ujjaddal nyúlj egészen hátra, majdnem a torkodig.
4/7 anonim válasza:
Az egyik haverom mondta a haverjának:
"Ha nem tudsz hányni, dugd le az ujjad a torkodba!
Ha még akkor sem tudsz, akkor előbb dugd a seggedbe az ujjad, aztán a torkodba!
De ha még így sem megy, akkor dugd az ujjad az én seggembe, aztán a torkodba!" :D
5/7 A kérdező kommentje:
próbáltam ledugni az ujjam . próbáltam ki-be huzogatni de nem megy :( mondjuk nem nyúltam valami mélyre de az nagyon furcsa . kicsit elrettentem tőle
2014. dec. 3. 15:46
6/7 anonim válasza:
Ha gyerekként túlettem magam, akkor mindig egy székre hasaltattak. Kicsit olyan, mintha négykézláb állnál, de a hasad a széken.
7/7 anonim válasza:
Akkor ne is erőltesd, inkább menj el sétálni, mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!