Ez mitől lehet? Milyen betegség jelei ezek?
Azért érdemes lenni elmenni egy szakemberhez (pszichológushoz, pszichiáterhez), mert ők meg tudnák állapítani, hogy fennáll-e valamilyen mentális probléma. Nem hinném, hogy mindenképp beléd akarnák beszélni, de ha kezdődő depressziód van, neadjisten fiatalkori skizofréniád (volt a családban bármilyen mentális probléma?), akkor én nem venném a lelkemre, ha azért nem derülne ki időben, mert "ne menj orvoshoz, úgyis csak belédbeszélik".
MEllesleg a depresszió népbetegség, és pl. ha engem valaki 5 évvel ezelőtt elküld szakemberhez, akkor nagyon sok problémát, és szenvedést megspórolt volna nekem.
Az alapján halványan úgy tűnik, mintha mániákus vonásaid lennének (egyszer fent, egyszer lent). De ezt CSAK szakember állapíthatja meg.
Menj, hogy megtudd nincs bajod, vagy amíg még nem késő, és nem rontja el a következő 5-10 évedet a depresszió. Nekem eddig öt évembe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!